________________

 • Kurs i tenkning og skriving - for skrivere av viktige dokumenter
  Dette kurset hjelper kunnskapsteam å tenke strukturert rundt en problemstilling bidrar til raskere/bedre kunnskapsproduksjon og høyere gjenbruksverdi av intellektuell kapital i kunnskapsorganisasjoner. Kurset brukes av store statlige og private virksomheter hvor små beslutningsforbedringer gir store økonomiske eller samfunnsmessige utslag. Kundereferanser - Econ Analyse, Pöyry Consulting, DnB Shipping/Offshore/Logistikk, Fokus Bank, PwC, Statnett, Direktoratet for økonomistyring, Telenor.
 • Jazzcode in English
 • Be om et tilbud fra Jazzcode
  Klikk her eller ring Carl Størmer +4792280846 hvis du ønsker å få et uforpliktende tilbud fra Jazzcode
 • Informasjon om kurs og foredrag
  Les her om foredrag og kurs eller kontakt Carl Størmer på +4792280846 eller epost carl at jazzcode.com
 • Kurs: Lær å si det viktigste først
  Les mer om kurset Prepare, Produce, Present som Carl tilbyr profesjonelle team - analytikere, konsulenter og andre som forberedet beslutninger med store økonomiske konsekvenser. Referanse kunder DnB Bank, Pricewaterhouse Coopers, Pöyry, Stanett, Statoil, m.fl.
 • About Carl Stormer and jazzcode
 • Skryt fra norske kunder
  Hør korte YouTube videoer med norske kunder og publikum om JazzCode
 • Client testimonials (english)
  Video interview with clients (McKinsey, Oracle, Tine) talking about the JazzCode.
 • JazzCode references
  Check out past clients of the JazzCode.
 • JazzCode alumni
  Check out who has appeared with JazzCode

JazzCode Live

 • 0709_hstferie_i_usa_053
  JazzCode performances
My Photo

« Pastasaus oppskrift | Main | Slik kommer du til Skjæløy »

Sunday, April 03, 2005

Comments

Hei Carl!
Sitter her med tårer i øynene etter å ha lest Sidsel's Cane. Tenker det er så mange som opplever vanskelig ting i sine liv som andre aldri får vite om, selv om man arbeider sammen, er på hils med e.l. Takk for at du deler denne situasjonen med andre! Klem fra Elizabeth

Hei,

Eg sit her på pc-rommet og les mail. Ein ven tipsa meg om "Sidsel´s Cane. I naborommet ligg Vebjørn og søv. Han og dei to trillingsyskena hans blei fødde ein vakker augustkveld i 2004, i 24. veke. To veker seinare var Vebjørn aleine igjen. Vi hadde også Tom som ein av våre hovedlegar, og Tranheim kom samvitsfullt innom kvar veke og følgde utviklinga på Vebjørn sine netthinner. ROP grad 2, som gradvis gjekk tilbake. Vi måtte også slite tungt for å få informasjon om kva som eigentleg gjekk føre seg med augene hans. No er han ein fin gut på snart to år, som bortsett frå eit hol i halsen og ein BPD diagnose klarer seg fint.
Takk for ein tekst som sette ord på mykje av dei same kjenslene som eg hadde, og har om det å få eit barn litt utanom det vanlege.
Helsing
OleE

hei.

Begynte å lese "historien" om Sidsel`s cane og følte at jeg måtte skrive en hilsen.

ville bare si at det rørte ved meg. Som du vet har jeg jo selv en datter på 6 og dette er virkelig noe jeg tenker på hver dag, at det kan skje henne noe. før fødselen var jeg også virkelig redd for at noe kunne være galt. fikk den største gaven jeg kunne drømme om da hun var frisk og rask. For mange er dette sikkert en selvfølge, men etter å ha lest deres historie skjønner jeg at dette er en gave og ikke en selvfølge.

Håper det går bra med deg og dere og at vi sees snart, Om ikke i New York så kanskje under en lunsj i Oslo.

Jørgen

The comments to this entry are closed.